DIRECT CONTACT: 0174 - 292 281

Brandschade

Heeft u schade? Regel het direct online! Schade melden »

Is uw huis beschadigd door een brand? Laat de brandschade dan zo snel mogelijk schoonmaken door onze vakkundige medewerkers. Wij staan binnen 24 uur bij u voor de deur. Eerst maken wij alle ruimtes schoon en ruimen alles op. Daarna start het echte schadeherstel, dan maken wij uw huis weer zoals het was.

Grondige schoonmaak en verwijderen brandlucht

Een brand veroorzaakt veel roetschade en rookschade. Uw huis en spullen raken beschadigd. Met speciale apparatuur en reinigingsmiddelen maken wij uw huis snel en grondig schoon. En reinigen uw spullen. Bij het schoonmaken van de brandschade verwijderen wij al het roet. Hierdoor verwijderen wij ook meteen de brandlucht uit uw huis.

Volledig herstel

U kunt niet alleen de brandschade door ons laten schoonmaken maar ook uw huis ook volledig door ons laten herstellen. Wij doen namelijk alle mogelijke herstelwerkzaamheden zelf. Dit betekent dat wij al uw zorg uit handen nemen. En samen met u een plan maken om uw huis weer zo snel mogelijk te krijgen zoals het was.

Heeft u brandschade? Bel dan snel voor een afspraak. En laat de brandschade herstellen door onze vakkundige medewerkers.